Germany

President Trump Predicts 'Positive Things' With Russia After Sit-Down With Vladimir Putin

Darlene Superville and Ken Thomas / AP
Jul 07, 2017
(HAMBURG, Germany) — President Donald Trump voiced optimism that there are "very positive things" in store for the United States and Russia as he sat down with President Vladimir Putin on Friday for an historic first meeting.

Klaus Iohannis la Berlin: Președintele începe luni a doua sa vizită oficială în Germania

Președintele Klaus Iohannis începe luni o vizită oficială la Berlin, a doua de la preluarea mandatului prezidențial, și va avea întrevederi cu cancelarul german, Angela Merkel, și cu președintele Frank-Walter Steinmeier.

Deutsche Bank este cheia legaturilor periculoase Trump-Putin? Nemtii nu se grabesc sa raspunda

Democratii din Comisia de Finante a Camerei Reprezentantilor din SUA au cerut Deutsche Bank detalii despre eventuale legaturi financiare cu Kremlinul ale unor membri ai familiei Trump si apropiati ai presedintelui american, insa bancherii germani nu se grabesc sa raspunda.

O sursa din conducerea bancii a confirmat pentru agentia de presa Reuters ca reprezentantii institutiei de credit au solicitat un timp suplimentar pana la transmiterea unui raspuns.

Angela Merkel: UE nu se mai poate baza pe Statele Unite, trebuie să îşi construiască propriul viitor

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a afirmat duminică, pe fondul disensiunilor cu Administraţia Donald Trump constatate la recentele reuniuni NATO şi G7, că Uniunea Europeană nu se mai poate baza pe Statele Unite, astfel că trebuie să îşi construiască propriul viitor.
„Vremurile în care ne puteam baza în totalitate unii pe ceilalţi au cam trecut”, a declarat Angela Merkel, referindu-se la relaţiile transatlantice, potrivit site-ului publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

Stimaţi prieteni şi cunoştinţe,

Doresc să vă informez că am deschis un site web www.emil-mateias.ro în care pe lângă date personale este prezentată:
activitatea mea de cineast amator;
Centrul de Documentare, creaţie Foto&Film şi activitate IT de pe lângă Liceul Bănăţean Oţelu Roşu şi implicit Cineclubul "Bănăţean" Oţelu Roşu.
aspecte ale Muzeului "Tiberiu Boşcaiu" al Liceului Bănăţean Oţelu Roşu;
aspecte ale cercului fotografic "Lumină bună";
aspecte din activitatea despărţământului "ASTRA" de pe Valea Bistrei;

Cinci intrebari ramase fara raspuns, la 24 de ore dupa atentatul de la Targul de Craciun din Berlin

La aproape 24 de ore dupa atentatul care a vizat Targul de Craciun din Berlin, informatiile disponibile sunt inca putine, iar intrebarile fara raspuns sunt din ce in ce mai multe.

20minutes.fr prezinta cateva dintre aceste neclaritati.

Suspectul retinut are vreo legatura cu atentatul?

Intrebarea a fost ridicata in cursul unei conferinte de presa a politiei, organizata marti. "Persoana arestata, care este un cetatean pakistanez, este posibil sa nu aiba nicio legatura cu atentatul", a raspuns procurorul general german.

Un camion a intrat în mulțime în apropierea unui târg de Crăciun din Berlin. Cel puțin nouă morți și peste 50 de răniți

Potrivit ultimelorestimări ale poliției, numărul persoanelor decedate se ridică la nouă, iar peste 50 de oameni au fost răniți.
A fost reținut un suspect în acest caz.

Pagini