England

Pentru a rămâne în Marea Britanie, cetățenii români trebuie să obțină statutul de rezident post-Brexit

Moldovenii cu cetăţenie română, care vor să rămână în Marea Britanie după finalizarea Brexitului, în martie 2019, trebuie să obţină statut de rezident. Anunţul a fost făcut de către Guvernul britanic cu privire la situaţia cetăţenilor europeni care se află în Regat.

Noapte de coșmar la Londra: Șapte morți și 50 de persoane spitalizate după o serie de atacuri teroriste

Cel puțin șase oameni au fost uciși sâmbătă noaptea la Londra, într-un atac terorist în zona Podului Londrei, a informat poliția britanică. Mark Rowley, comandantul serviciilor antiteroriste, a anunțat că poliția a reușit să doboare trei presupuși teroriști în opt minute de la primul apel, transmite Agerpres cu referire la Reuters.

Britanicii au trimis avioane de lupta dupa doua aeronave rusesti care le-au intrat in spatiul aerian

Britanicii au trimis avioane de lupta dupa doua aeronave rusesti care le-au intrat in spatiul aerianFoto: CC0 Public Domain
Doua avioane britanice de lupta au fost ridicate sambata de la sol de la o baza din Scotia, dupa o incursiune a unor aeronave ruse, a anuntat Ministerul britanic al Apararii, citat de Reuters.

Britanicii vor sa inlocuiasca muncitorii din agricultura, inclusiv romanii, cu roboti

Robotii ar putea inlocui treptat muncitorii care lucreaza in fermele din Marea Britanie, cei mai multi provenind din Europa de Est.

Asta in contextul in care tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, iar salariul minim in crestere inseamna costuri tot mai mari pentru producatori de legume si fructe.

Robotii devin tot mai prezenti in fermele din intreaga lume, pe masura ce pretul lor scade, iar salariile minime acordate in sectorul agricol cresc, relateaza The Guardian.

THE GUARDIAN: Rusia tocmai a pierdut razboiul economic cu vestul

Faptul ca majorarea ratei de baza nu a reusit sa opreasca prabusirea rublei indica o “furtuna perfecta" in Rusia, iar criza valutara este doar o parte a acestei furtuni, scrie publicatia britanica The Guardian.
O reuniune nocturna de urgenta la banca centrala. O crestere cu 6,5 puncte procentuale a ratei de baza a dobanzii. Rubla in cadere libera. Stiri despre rusi care scot bani cash din bancomate. Asa arata o criza valutara.

Documentul SECRET care dezvăluie cum Marea Britanie a vrut să lanseze un atac nuclear asupra Kremlinului

Un document FBI nepublicat până în prezent dezvăluie planurile pe care le avea Winston Churchill pentru a câştiga Războiul Rece şi presiunile pe care acesta le-a făcut pentru a le duce la îndeplinire, scrie mediafax.ro.
Winston Churchill a făcut presiuni la adresa Statelor Unite ale Americii să lanseze un atac nuclear asupra Uniunii Sovietice pentru a câştiga Războiul Rece, arată un document FBI nemaivăzut până în prezent, scrie dailymail.co.uk.

Regele Harry I de România

Preşedintele Traian Băsescu e pe cale să regizeze un plan machiavelic de reinstaurare a monarhiei, până la terminarea mandatului său în 2014, dar fără implicarea Regelui Mihai I • Şeful statului a demarat, prin intermediul unor rechini imobiliari, campania de recuperare şi reîntregire a domeniilor regale • Prin lobby-ul la Prinţul Charles, Traian Băsescu şi Elena Udrea încearcă să-l aducă pe tronul României pe Prinţul Harry al Marii Britanii, care tocmai a fost la un pas să fie asasinat • Pentru prima dată în istoria Casei Regale a Marii Britanii, blazonul regal al României a fost depus, pe

Pagini