Canada

Canada introduce un nou set de sancțiuni împotriva Rusiei

Canada va impune noi sancţiuni împotriva Rusiei, pentru rolul jucat în cadrul conflictului din estul Ucrainei, informeazăAFP.

Astfel, se va interzice accesul pe teritoriul canadian pentru 20 de oficiali politici ruşi şi separatişti ucraineni. Sancțiunile țintesc și sectorul petrolier şi cel gazifer.

Vizați de interdicțiile de călătorie sunt în special membri ai Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, dar şi miniştri ai "aşa-zisei Republici Populare Doneţk" din estul Ucrainei, a anunțat premierul canadian, Stephen Harper.

dupa AFP

Urari din Montreal si revista Destine Literare

Dragi români de pretutindeni,

Vă urăm cu drag să aveţi o primăvară fericită ! La Montreal mai avem încă ceva zăpadă, dar ”miroase” a primăvară mult aşteptată, după o iarnă lungă şi grea…

Un nou număr al revistei Destine Literare a ieşit recent de sub tipar. De asemenea, revista a fost postată

pe SCRIBD. Acesta este link-ul : http://www.scribd.com/doc/216404604/Destine-Literare-January-March-2014

Un român din Canada aduce probe noi în dosarul Roșia Montana

In esenta este vorba de “omul de afaceri” israelian (Beny Steinmetz), acelasi care este in spatele proiectului de la Rosia Montana, via Gabriel Resources / Gold Corporation. Acesta a cumparat de la guvernul corupt din Guinea (fosta franceza) cu 156 de milioane de dolari (dind spaga unor guvernanti) un mare zacamint de fier de la Simandou Guinea, apoi a revindut jumatate din acelasi zacamint, tot aceluiasi guvern corupt pentru 2,5 miliarde de lire sterline!!! (1 lira sterlina = 1,5 dolari americani); adicatelea de: (2.500.000.000×1,5)/156.000.000 = 24 de ori mai mult, dar!

Home » MediaNEWS » Sorin Mihailovici, de la Gazeta Sporturilor in topul emigrantilor din Canada

Publicat de Laurentiu Ciocazanu pe: 9 mai, 2013
Romanul Sorin Mihailovici a intrat pe lista scurta a organizatorilor popularei competitii Top 25 Canadian Immigrants, organizate in fiecare an de RBC Royal Bank si o publicatie din Toronto, cu scopul de a-i selecta pe cei mai de succes 25 de noi emigranti ai momentului, anunta publicatia de limba romaneasca Zig-Zag Romano-Canadian.